Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر عامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی از اعزام ۱۲ اکیب ارزیاب به شهرهای باسمنج، سردرود و تبریز به دنبال وقوع زلزله ۴.۴ ریشتری ساعت ۸ صبح امروز در تبریز خبر داد.

حمید حسین پور در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: به‌دنبال وقوع زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری امروز، یکشنبه، سوم بهمن، راس ساعت ۰۸:۰۰:۵۱ به طول جغرافیایی ۴۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۵ و عرض جغرافیایی ۳۸.۰۲ در عمق ۱۵ کیلومتر در هشت کیلومتری تبریز، ۱۱ کیلومتری باسمنج و ۱۷ کیلومتری سردرود بلافاصله چهار تیم ارزیاب اولیه و دو تیم از جمعیت هلال احمر شهرستان تبریز به فرماندهی رئیس شعبه تبریز و دو تیم از معاونت امداد و نجات استان به فرماندهی معاون امداد و نجات جهت ارزیابی خسارتهای احتمالی به شهرهای باسمنج و سردرود و روستاهای اطراف اعزام شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی، وی افزود: با توجه به وسعت جغرافیایی اعلام شده در کانون زلزله در ادامه نیز هشت تیم ارزیاب از معاونت امداد ونجات به شهر باسمنج اعزام شد و تیم خانه هلال سردرود نیز فعال شد که براساس ارزیابی اولیه و صحبت با شهردار و بخشدار باسمنج گزارشی مبنی‌بر خسارت دریافت نشده و تیم‌های ارزیاب در حال اعزام به ۱۹ روستای تابعه شهر باسمنج هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هلال احمر زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۵۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس / فعالیت ۲۰۰ مرکز توانبخشی در هلال‌احمر

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس، از فعالیت ۲۰۰ مرکز توانبخشی و ۱۵ بیمارستان در هلال احمر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، پیرحسین کولیوند اظهار کرد: در شش برنامه توسعه گذشته هیچ اسمی از هلال احمر نبود، اما در برنامه هفتم توسعه به دستور رئیس مجلس، چهار حکم گرفتیم و این احکام خدا را شکر به تصویب رسید و اگر در برنامه‌های بودجه‌ای سال‌های گذشته دقت کنید متوجه می‌شوید که چقدر به هلال احمر مجلس لطف داشته است.

وی با اشاره به اقدامات سال‌های اخیر هلال احمر افزود: در سازمان جوانان وقتی من آمدم در مجموع ۴۶۰ هزار نفر داوطلب داشتیم‌، اما امروز سه میلیون داوطلب جوان با هلال احمر همکاری می‌کنند، تیم‌های سحر برای کمک‌های روحی و روانی در مأموریت‌های مختلف مانند خوی، متروپل، زلزله ترکیه، افغانستان، لیبی و سوریه حضور مؤثر داشتند، در تیم‌های یاس ۲۰ هزار خانوار داوطلب شدند و توانستند چرخه کاری ایجاد کنند و به زنان سرپرست خانوار به درآمد رسیده‌اند.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: تشکیل خانه‌های هلال که هم خدمات امدادی دارد و هم کاهش آسیب‌های اجتماعی جزو الگوهای موفق در صلیب سرخ عنوان شد، در سازمان داوطلبان ما حلقه وصل توان توانمندان و نیاز نیازمندان هستیم و با کمک مردم ۱۰ هزار تن مواد غذایی به غزه ارسال شد، یک خیر ۲۲ مغازه را به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان به جمعیت هلال احمر اهدا کرد، زیرا اقدامات ما را دیده بود، همچنین خیر دیگری تصمیم دارد ۴۰ هکتار در کرج به هلال اهدا و سه آمبولانس خریداری و یک مرکز پشتیبانی کامل ایجاد کند.

کولیوند گفت: در سیل سیستان و بلوچستان سایر دستگاه‌ها با محوریت هلال امدادرسانی کردند و همه با هم بودیم؛ در جمعیت همه با هم هستیم و کسی تکی کار نمی‌کند، ۹۹ درصد پرونده‌های قضائی ما به نفع ما تمام شد، همه املاک خود را سند گرفتیم و اموالی را که از ما برده بودند پس گرفتیم؛ در گذشته پایگاه‌ها و انبارهای ما خالی بود، اما امروزه هم پایگاه از امدادگر و داوطلب و هم انبارها از تجهیزات و غذا پر شده است.

وی افزود: قبل از من، امدادگران ۲۴۰ ساعت کار کردند، اما یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بدون بیمه حقوق می‌گرفتند، اما امروزه شرایط کاری برای این افراد بسیار بهتر شده و جزو افرادی هستند که بسیار راضی شده‌اند، سازمان امداد و نجات در همه عملیات‌ها موفق بود و عالی‌ترین مقام فداکاری ترکیه را اردوغان به ما اهدا کرد.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به فعالیت ۲۰۰ مرکز توانبخشی و ۱۵ بیمارستان در هلال احمر ادامه داد: هلال احمر تجهیزات پزشکی نیز تولید می‌کند و اندام مصنوعی هوشمند نیز بومی‌سازی کرده‌ایم، داروخانه‌های هلال داروهای تخصصی را ارائه می‌دهند و اگر اجازه بدهند نمی‌گذاریم بیماری بدون دارو بازگردد، هلال احمر در کار سایر دستگاه‌ها دخالتی نمی‌کند، اما اگر کاری روی زمین باشد را انجام می‌دهد.

کولیوند با بیان اینکه فدراسیون و کمیته بین‌المللی حامی هلال احمر ایران هستند و همیشه از جمعیت هلال احمر برای جلسات مهم دعوت می‌کنند، گفت: کنگره اشغال فلسطین سال گذشته برگزار شد ،۹۰ عنوان تجاوز رژیم صهیونیستی را مستند کردیم و ۸۶ کشور آن را امضا کردند و به مراجع بین‌المللی ارجاع داده شد، همچنین بیانیه صلیب سرخ نتیجه کار ما بود که اسرائیل را رژیم اشغالگر اعلام کرد و از آنها خواست قوانین را رعایت کرده و با اسرا درست رفتار کنند.

وی با اشاره به حضور پررنگ زنان در هلال احمر و آموزش بیش از سه میلیون نفر در سال گذشته اضافه کرد: خدمات زنان در هلال احمر بی‌نظیر است و همچون مردان پای کار هستند، امسال اولین کنگره شهدای بین‌المللی امدادگر را داریم که برای نشان دادن رشادت این افراد و تقدیر از اقدامات ایثارگرانه آنها بسیار مفید است.

کد خبر 751730

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به ۲۰ خانواده سیل‌زده در شهر غلامان
  • اعزام ۲ کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار اردستان در سال گذشته
  • جذب ۲۴۵ نیرو در هلال‌احمر استان کرمانشاه
  • هلال احمر دارای سرمایه عظیمی است
  • عکس یادگاری کودکان عضو جمعیت هلال‌احمر با قالیباف
  • داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس / فعالیت ۲۰۰ مرکز توانبخشی در هلال‌احمر
  • نشست خبری رئیس جمعیت هلال احمر
  • افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • عملیات جستجوی کودک ۵ ساله توسط سگ های زنده یاب | ویدئو